i9 steklenica za vodo

Je odlična alternativa klasičnim plastenkam za enkratno uporabo ter odlična spremljevalka pri vsakodnevnih aktivnostih. Chakra edition – da bodo vaše čakre delovale v popolnem ravnovesju

54.90

i9 steklenica za vodo

Je odlična alternativa klasičnim plastenkam za enkratno uporabo ter odlična spremljevalka pri vsakodnevnih aktivnostih. Chakra edition – da bodo vaše čakre delovale v popolnem ravnovesju

54.90

Vzdržljivo steklo prenese vsakodnevno uporabo, medtem ko barvne silikonske elastike zagotavljajo trden oprijem, dodatno stabilnost na spolzkih podlagah, zaščitijo pred naključnimi nesrečami, omogočajo oblikovano oprijemanje in zagotovljajo učinkovito barvno terapijo.

Informirana steklenička i9 je primerna tako za tople kot hladne pijače. Voda, ki nam je pogosto samoumevna, je v resnici pravi čudež narave. Nobena druga znana stvar na planetu ni zavita v tako tančico skrivnosti in nenavadnosti kot prav voda. Edino kar lahko z zagotovostjo povemo je, da brez nje tudi naša življenja ne bi obstajala.

Voda

Kakovost pitne vode je po vsem svetu iz leta v leto slabša. To je posledica uporabe kemikalij, ki jih brez zadržkov in pomislekov vsak dan zlivamo v odtoke (v uporabi je več kot 80.000 kemičnih preparatov), te pa neizogibno končajo v vodi, se filtrirajo v vodnih sistemih (ceveh), skozi katere voda zopet priteče nazaj v naše domove. Avstrijski strokovnjak, ki spremlja in preučuje ključen pomen vode za človeka, Viktor Schauberg, je dokazal da moderen vodni sistem, ki ga poznamo danes, vodo prikrajša lastne vitalnosti, od česar je pravzaprav odvisna oblika življenja na našem planetu. In čeprav je voda, ki jo pijemo, v skladu z uradnimi predpisi, je voda izčrpana ter ima zvito molekularno strukturo, ki pa ni koristna za naše zdravje.

Voda, ki je kot prerojena

Naše telo potrebuje »živo« vodo, kajti le v takšnem stanju voda pospešuje transport hranilnih snovi v celicah in brez težav prodre v medcelične prostore. Ko naše telo ne dobi »žive« vode, jo samo revitalizira in oživi. Da bi telo lahko to naredilo, porabi energijo, sicer namenjeno samozdravljenju telesa, homeostazi v celicah in ohranjanje ravnovesja med zunanjim in notranjim okoljem. Slabša kot je kvaliteta vode, večje količine energije telo porabi za revitalizacijo in prestrukturiranje vodnih molekul, zato mu ostane manj energije za druge procese, ki so potrebni dodatne pozornosti v telesu. Vse to slabi odpornost organizma in lahko potencialno vodi v bolezen.

i9 informirani izdelki

Informirane stekleničke i9 so rezultat 30 letnih raziskav v sodelovanju s skupino svetovno znanih izumiteljev. Inovacije so nagrajene s številnimi mednarodnimi nagradami in priznanji.

Berlinski Inštitut Electrophotonics

Institut za Elektrofotoniko (Berlin) izvaja obsežne GDV teste (Gas Discharge Visualization) ter uporablja posebno Kirilian kamero. Po pitju vode iz informirane stekleničke i9 in vode iz navadnega steklenega kozarca so testi pokazali 20% povečanje dejavnosti v človekovem bio polju v prid steklenički.

Tehnologija Poznik (TP)

Tehnologija, ki jo uporabljamo za informiranje i9 stekleničk (Poznik TP) je kombinacija več znanstvenih procesov, zmožnih vplivanja na mrežo skupnih molekul in različnih materij (vodo, steklo, plastiko, kovino …) s pomočjo informacij in kod. Z natančno aplikacijo Tehnologije Poznik lahko izberemo, ojačamo in vtisnemo specifično energetsko informacijo (vibracijo) v predmete po izbiri. Informacija je vtisnjena s pomočjo številk, kjer vsaka številka nosi zapis stoterih sklopov informacij. Končni rezultat je kombinacija več tisočih, skrbno izbranih sklopov informacij (pozitivnih vibracij), npr. prane, mantre, glasbe, misli, molitve, svetlobe, številk, barv, kjer vse med seboj delujejo sinergijsko in v popolni harmoniji. Sklopi informacij so plod več desetletnih intenzivnih raziskav. Kodiranje vključuje stroge postopke preizkušanja in prav zato nosi vsak izdelek poseben certifikat kakovosti. Načela delovanja informirane stekleničke i9 potrjujejo raziskovalna dela najbolj priznanih znanstvenikov s svetovnim ugledom, pionirjev na področju znanosti, dr. Korotkova, dr. Voikova, dr. Poppa in dr. Masaru Emota ter njihovih predhodnikov dr. Samuela Hahnemanna, dr. Wilhelma Reicha in Viktorja Schaubergerja.

Enote v škatli:1

ODSVETUJEMO!

uporabo tekočin nad 50ºC

ODSVETUJEMO!

uporabo pomivalnega stroja

ODSVETUJEMO!

uporabo mikrovalovne pečice