Informirani ZELENI KOZAREC

Informirani kozarci oživljajo vodo in nevtralizirajo škodljive učinke snovi, ki so raztopljene v vodi.
Na voljo omejena količina kozarcev v »novem designu – BREZ PEČATA!«

35.90

Informirani ZELENI KOZAREC

Informirani kozarci oživljajo vodo in nevtralizirajo škodljive učinke snovi, ki so raztopljene v vodi.
Na voljo omejena količina kozarcev v »novem designu – BREZ PEČATA!«

35.90

Zelenemu informiranemu kozarcu so dodane informacije za uravnavanje telesne teže. Oživljena voda poveča življenjske sposobnosti ljudi, rastlin in živali.

Informirani kozarec uporabljamo vedno kadar pijemo vodo tudi, če jo pijemo iz plastenk.

Informirani kozarci izboljšajo okus vsake vode in do 40-odstotno zmanjšajo njeno genotoksičnost.

Voda, ki se na poti do pipe navzame cele vrste škodljivih snovi, v informiranem kozarcu “oživi”. To omogočajo informacije vdelane v kristalinsko steklo, ki spremenijo fizikalno-kemične lastnosti vode in vzbudijo njeno sposobnost za samoočiščenje.

Če dnevno popijete osem kozarcev vode iz informiranega kozarca bo vaše telo delovalo po najboljših močeh in si boste tako omilili marsikatero bolezen ali jo celo odpravili.

Voda v informiranem kozarcu dobi prijeten okus tako, da vodo lažje začnejo piti tudi tisti, ki doslej niso imeli te navade.

Različni informirani kozarci imajo svoj pomen tudi v barvni terapiji. Zelena barva blagodejno deluje na srčno čakro, podpira nas pri sprejemanju odločitev, vzpodbuja nov pogled na stvari, prinaša močan stik z naravo. Pitje čiste vode iz kozarcev z zelenim znakom povečuje vašo vitalnost. Kozarci so sposobni energizirati, oživiti in spremeniti strukturo vode, ki jo uporabimo. Informacije, ki blagodejno vplivajo na vodo in vaše telo, so v kozarec vsevane z orgonskim sevalnikom. Vitalizirana voda se bolje veže in ima ‘lastnosti topila’, ki pospešeno raztaplja in odplavlja toksične presnovke.

Poseben znak Magic life odtisnjen na dnu kozarca, koncentrira energijo iz okolja tako, da je pozitiven učinek informiranega kozarca še močnejši.

Informirani kozarci so izdelani iz kvalitetnega stekla, ki ima lastnosti akumuliranja vsevanih informacij. Informacije v kozarce vsevajo v orgonskem laboratoriju Poznik v Celju njihovo učinkovitost pa nadzirajo v ljubljanskem biološkem laboratoriju z Allium testom za genotoksičnost.

Hujšanje z zelenim informiranim kozarcem

Informirani zeleni kozarec je kodiran tako, da nežno spremeni strukturo vode, ki potem pripomore k hujšanju.

Če imate težave s srcem ali ledvicami, se glede pitja večje količine vode posvetujte s svojim zdravnikom.

Enote v škatli:1