Informirani RDEČI KOZAREC

Informirani kozarci oživljajo vodo in nevtralizirajo škodljive učinke snovi, ki so raztopljene v vodi.
Na voljo omejena količina kozarcev.

35.90

Informirani RDEČI KOZAREC

Informirani kozarci oživljajo vodo in nevtralizirajo škodljive učinke snovi, ki so raztopljene v vodi.
Na voljo omejena količina kozarcev.

35.90

Rdečemu informiranemu kozarcu so dodane informacije za lažje obvladovanje stresa. Oživljena voda poveča življenjske sposobnosti ljudi, rastlin in živali.

Informirani kozarec uporabljamo vedno kadar pijemo vodo tudi, če jo pijemo iz plastenk. Prostornina kozarca je 2,5 dl.

Informirani kozarci izboljšajo okus vsake vode in do 40-odstotno zmanjšajo njeno genotoksičnost.

Voda, ki se na poti do pipe navzame cele vrste škodljivih snovi, v informiranem kozarcu “oživi”. To omogočajo informacije, vdelane v kristalinsko steklo, ki spremenijo fizikalno-kemične lastnosti vode in vzbudijo njeno sposobnost za samoočiščenje.

Če dnevno popijete osem kozarcev vode iz informiranega kozarca bo vaše telo delovalo po najboljših močeh in si boste tako omilili marsikatero bolezen ali jo celo odpravili.

Voda v informiranem kozarcu dobi prijeten okus tako, da vodo lažje začnejo piti tudi tisti, ki doslej niso imeli te navade.

Različni informirani kozarci imajo svoj pomen tudi v barvni terapiji. Rdeč kozarec vsebuje posebej izbrane informacije, ki vodo spremenijo tako, da v telesu vzpostavi pravo ravnovesje kar se izraža na vašem splošnem dobrem počutju. Dobro počutje pa pomeni tudi urejen življenski stil, ki ga dosežemo s telesnim gibanjem in zdravo prehrano, katere glavni steber je zadostna količina najpomembnejše tekočine – vode. Voda v rdečem kozarcu deluje sproščujoče in vašemu telesu vrača naravno ubranost.

Poseben znak Magic life, odtisnjen na dnu kozarca, koncentrira energijo iz okolja tako, da je pozitiven učinek informiranega kozarca še močnejši.

Informirani kozarci so izdelani iz kvalitetnega stekla, ki ima lastnosti akumuliranja vsevanih informacij. Informacije v kozarce vsevajo v orgonskem laboratoriju Poznik v Celju njihovo učinkovitost pa nadzirajo v ljubljanskem biološkem laboratoriju z Allium testom za genotoksičnost.

Enote v škatli:1