Selected:

Poznik srebrni medaljon z briljantom za ženske

159.00

Poznik srebrni medaljon z briljantom za ženske

Izdelek trenutno ni na voljo, saj obesek izdeluje Zlatarna Celje, ki je zaradi nastale situacije zaprta! Izdelek lahko vseeno naročite in ko bo na voljo vam ga odpošljemo, pri plačilu izberite bančno nakazilo ali po prevzemu. Plačilo se bo izvedlo, ko bo izdelek na voljo!

159.00

Na voljo po naročilu

  • Hitra dostava
  • 100% Garancija na zadovoljstvo
  • Varen spletni nakup
  • Brezplačna poštnina nad 100€

Poznik srebrni medaljon z briljantom za ženske

Izdelek trenutno ni na voljo, saj obesek izdeluje Zlatarna Celje, ki je zaradi nastale situacije zaprta! Izdelek lahko vseeno naročite in ko bo na voljo vam ga odpošljemo, pri plačilu izberite bančno nakazilo ali po prevzemu. Plačilo se bo izvedlo, ko bo izdelek na voljo!

159.00

Na voljo po naročilu

  • Hitra dostava
  • 100% Garancija na zadovoljstvo
  • Varen spletni nakup

Obesek je pomemben pripomoček v življenju sodobnega človeka, kajti okolje v katerem živimo postaja čedalje bolj onesnaženo.

To se dogaja na kemičnem in tudi energetsko-informacijskem nivoju. Sodobne znanstvene raziskave kažejo, da je sodobno energetsko- informacijsko onesnaženje celo bolj pogosto in bolj nevarno kot kemično onesnaženje, ki se ga da regulirati in omejevati s predpisi medtem, ko za energetsko-informacijsko onesnaženje družba še nima formalnih mehanizmov za zaščito prebivalstva.

Človek sam sebi najbolj onesnaži energetsko informacijsko okolje; oddaja v svojo okolico in iz nje sprejema različne tudi negativne vplive, ki pa jih s pomočjo obeska nevtralizira in preoblikuje v pozitivne.

V srebrnem obesku Poznik so združene vse izkušnje in rezulati dolgoletnih raziskav. Obesek je izdelan iz kvalitetnega srebra v Zlatarni Celje, kjer so tudi vgravirali posebej izračunane kode, ki so nosilci informacij.

Oblika magic life, ki je avtorsko zaščitena je pomemben nosilec informacij.

Vse skupaj vpliva na energestko raven tistega, ki obesek nosi okoli vratu, ga drži v roki ali ima v svoji bližini.

Obesek poveča vpliv na biopolje človeka (AURO), ščiti pred negativnimi vplivi okolja (geopatske cone, elektromagnetna sevanja, kozmična sevanja), odpravlja energetske blokade, odpira izhodne kanale, vpliva na delovanje čaker, vzpodbuja intuicijo, širi duhovno in duševno obzorje. S pozitivnimi spremembami vpliva na izboljšanje blagostanja in poveča poslovno uspešnost. Z njegovo pomočjo lažje premagujemo stresne situacije in sprejemamo prave določitve. Pomaga nam pri zbranosti in odločnosti. Lažje usmerjamo misli in smo pri delu bolj uspešni. Izboljša se samopodoba in odnosi z okoljem.

Informiranje izdelkov po metodi informacijskih Tehnologij Poznik (TP) obrazloži tudi dr. Fizike Yuri Yatsko »vse nosi določeno vibracijo«. Vibracije je mogoče posneti in prenesti na drug objekt. Tehnologija, ki to omogoča je bila razvita že v prejšnjem stoletju – govorimo o vedenju Wilhelma Reicha, ki je opredelil lastnosti in uporabne vidike orgonske energije. Ta tehnologija skorajda nima omejitev saj omogoča prenašati tako misli in želje kot tudi delovanje zdravil.

Poznik Vili je razvil svojstven pristop za zajem specifičnih podatkov, hrambo podatkov, prenos podatkov in tudi nadgradil uporabo orgonskih topov. Vse to znanje in izkušnje je združil v okviru Tehnologij Poznik.

Poenostavljeno bi lahko rekli, da so v obesek prenesene – vsevane informacije, ki imajo na človeka pozitiven vpliv.

Govorimo o več 10.000 različnih informacijah. Iz nabora informacij v skladu z namenom izdelka so izbrane ustrezne informacije, ki se jih s kodami, zapisi, oblikami in orgonskimi posebnimi sevalniki ‘vgradi-prenese’ v izdelek.

Obeski, ki so tako obdelani imajo izjemne lastnosti v korist tistega, ki jih uporablja.

Obesek, ki ima vgrajen briljant je namenjen ženskam, je nosilec dodatnih informacij, ki vplivajo na pozitiven predznak v odnosu med ženskim in moškim spolom torej ženske, ki nosijo obesek z vgrajenim briljantom imajo možnost pozitivno izboljšati komunikacijo in odnose z moškim spolom.

Obesek, ki ima vgrajen safir je namenjen moškim, je nosilec dodatnih informacij, ki vplivajo na pozitiven predznak v odnosu med moškim in ženskim spolom torej moški, ki nosijo obesek z vgrajenim safirjem imajo možnost pozitivno izboljšati komunikacijo in odnose z ženskim spolom.

Obesek deluje maksimalno kadar ga nosimo okrog vratu v višini pleksusa oziroma na levi strani telesa – torej v levem žepu. V primeru nelagodja ga prestavimo v desni žep ali ga odložimo.

Obesek je izdelek, ki ga lahko uporabljate celo življenje …

Pomembna je tudi vaša miselna naravnanost ob tem, ko se odločate za nakup Informiranega obeska kajti kadar poznamo potrebe lažje določamo cilje.

Prav gotovo vam bo obesek polepšal življenje kot estetski dodatek in tudi kot učinkovit transformer energije.

Obesek je vaš novi sopotnik v življenju in dovolite mu sodelovati v čudežu vsakega dne.

Enote v škatli:1
Close Menu
×
×

Cart