Selected:

Informirana kartica za dobro počutje in več energije

50.00

Informirana kartica za dobro počutje in več energije

Na osnovi dolgoletnih raziskav, spoznanj in povratnih informacij smo izdelali kartico, ki je v pomoč in podporo življenjskim procesom in za obvladovanje okoliščin.

50.00

  • Hitra dostava
  • 100% Garancija na zadovoljstvo
  • Varen spletni nakup
  • Brezplačna poštnina nad 100€

Informirana kartica za dobro počutje in več energije

Na osnovi dolgoletnih raziskav, spoznanj in povratnih informacij smo izdelali kartico, ki je v pomoč in podporo življenjskim procesom in za obvladovanje okoliščin.

50.00

  • Hitra dostava
  • 100% Garancija na zadovoljstvo
  • Varen spletni nakup

Ker smo ljudje zelo strukturirana bitja nam včasih razpoložljivi potenciali sami po sebi ne morejo nuditi zadostne podpore, kajti le redko nam je dano, da izberemo najboljšo izmed rešitev.

Še posebej v težkih situacijah je pomembno, da smo sposobni delovati zbrano in usmerjeno. Pri tem nam je v veliko podporo obsežen spekter informacij in impulzov, ki jih generira Informirana kartica Poznik.

Kartica ima značilnost, da se njeno delovanje vključuje v procese sorazmerno, torej kadar imamo manko energije delujejo informacije v smeri pospeševanja procesov zopet drugič pa nam pripomorejo k uravnoteženosti in umirjanju.

Naše počutje in sposobnost odzivanja je večinoma odvisno od uravnoteženosti – harmonije procesov znotraj telesa in od vplivov, ki smo jih deležni iz okolja v primarnem smislu ali pa v vseh oblikah odzivanja okolja na naše dejavnosti.

Ob prisotnosti kartice imajo kompleksni procesi podporo za doseganje ravnovesja in obnove življenjsko pomembnih procesov. Kartica je vizualno nosilec različnih oblik zapisov numeričnih kod, ki jih strukturirajo različne barve in oblike. Vsaka kartica pa je po posebnem postopku napolnjena z informacijami, ki jih je najmanj 300.000 in zajemajo različna področja povezana s človekom, njegovo zgodovino, pradavnimi znanji in sodobnimi spoznanji. Informacije vključujejo pozitivne izkušnje številnih strok in usmerjajo procese v tisto kar je za posameznika in skupnost najbolj ugodno. Pri vsem tem pa je vključen poseben nabor informacij, ki zagotavlja upoštevanje naravnih zakonitosti in procesov na način, da se nikomur ne omejuje svobodne volje in odločitve.

UPORABA:

Kartica ima kot vse v našem delu vesolja svojo močnejšo in šibkejšo stran. Na kartici je označeno z prikazovalnikom, katera stran nam nudi 50% potencial in katera 100% potencial. Ob prvi uporabi kartice naj bo stik s telesom z 50% močjo delovanja ( hrbtna stran kartice ) in v kolikor se ob tem dobro počutimo lahko po potrebi kartico obrnemo in smo deležni 100% potenciala.

Na osnovi posebnih spoznanj in meritev po Tehnologijah Poznik vam svetujemo, da uporabljate kartico s ciljem vplivanja na procese in počutje tako, da jo primete v levo roko ali pa jo namestite na levo stran telesa. S tem sledite spoznanju, da leva stran telesa sprejema informacije, desna stran pa te lastnosti nima.

Ob uporabi kartice je nujno upoštevati, da je vsak izmed nas enkraten in neponovljiv in iz tega izhaja, da mora vsakdo pozorno spremljati lastne odzive ob uporabi Informirane kartice Poznik.

To praktično pomeni, da kadar kartico uporabljamo in nam je ob tem sprememba, ki smo jo zaznali neugodna potem pač kartico prestavimo iz levega žepa v desni in tako bomo vpliv kartice močno reducirali. Lahko pa kadar tako čutimo vztrajamo v kolikor smo sposobni prepoznati, da gre za proces sprememb, ki smo si jih želeli. Kartica nam bo nudila podporo v vseh življenjskih situacijah, kar pa ne pomeni, da bomo z njeno uporabo lahko celovito spreminjali kompleksne procese.

Kartica omogoča podporo pri vplivanju na tok sprememb pri katerih smo še vedno glavni akterji sami.

Včasih nam v življenju za spremembo ali dosego želenega manjka samo malo in takrat nam bo kartica zagotovo v veliko pomoč. Če uporabimo kartico ko gremo pisati zaključno nalogo, nam kartica prev gotovo ne more dati potrebnega znanja, zagotovo pa z njeno uporabo dosežemo večjo zbranost in koncentracijo za dosego cilja.

Delovanje kartice je najbolje preizkušati empirično, torej vsakdo naj primerja stanja ob uporabi kartice in brez nje. Kdor pa je vešč v kateri izmed tehnik radiestezije ali kineziologije lahko vsakokrat ponovno izvaja preizkuse.

Kartica deluje takoj ko jo namestimo – uporabimo znotraj lastnega biopolja, kar pomeni, da jo ali držimo v levi roki ali pa jo namestimo na levo stran telesa. Življenje s kartico je lepše, kajti vsakomur koristi dodatna pomoč in podpora, tako pri opravljanju običajnih nalog, kakor tudi v okoliščinah pomanjkanja energije in povečanem stresu.

Kakor materina želja, da umiri otroško srce, tako lahko kartica vpliva na naše počutje. Danes je jasno, da človeško srce emitira elektromagnetno polje, kar vpliva na naše emocije. Magnetno polje srca lahko vpliva na procese v naši bližini in z usmerjenimi impulzi lahko vplivamo na koristne procese v telesu.

Pozitivne emocije spreminjajo zmedo v živčnem sistemu in omogočajo uravnoteženost procesov, pozitivna naravnanost pa omogoča možganom sprejemati dobre odločitve. Tudi odločitev za nakup Informirane kartice

Poznik je dobra odločitev in privilegij tistih, ki razumejo več… .

Enote v škatli:1

Close Menu
×
×

Cart