Atlantidski križ Poznik

Atlantidski križ je energijski obesek z vgraviranimi ezoteričnimi oblikami.

159.00

Atlantidski križ Poznik

Atlantidski križ je energijski obesek z vgraviranimi ezoteričnimi oblikami.

159.00

Atlantidski križ nosimo kot pomoč za zaščito pred škodljivimi sevanji, zlimi energijami in nesrečami, pri zdraviteljskem delu in za razvijanje intuicije.
Izdelan je iz čistega srebra v Zlatarni Celje, v orgonskem laboratoriju v Celju pa ga napolnijo s pozitivnimi informacijami.

Atlantidski križ natančno povzema reliefne oblike znanega atlantidskega prstana, ki ga je arheolog Howard Carter našel leta 1922 v grobu velikega svečenika Yua v znameniti Dolini kraljev med odkritjem grobnice Tutankamona. Carterja je izvzel iz skupine osemnajstih sodelavcev, ki so po odkritju grobnice hitro umrli nenavadnih smrti.

Po starih izročilih so Egipčani del svoje duhovne kulture, med drugim magijo, astrologijo, pisavo, zlasti pa poznavanje kozmičnih sil, sprejeli neposredno od prebivalcev Atlantide. Iz Atlantide naj bi bil tudi znameniti peščeni prstan, katerega zaščitno delovanje pripisujejo usklajenim in ezoterično dognanim reliefno vtisnjenim črtam in kvadratom oziroma piramidam in enakostraničnim trikotnikom.

Raziskovalci delovanja prstana oziroma oblik, ki so na prstanu, razlagajo, da oblike oddajajo valove, ki delujejo zelo zaščitno in nevtralizirajo vsakršno silo, ki bi lahko zmotila vibracije bivanjskega okolja ali porušila ravnotežje, se pravi zdravje in srečo nekega posameznika. Njegova učinkovitost se posebej odraža na treh področjih: zaščita, zdravje, intuicija. Ezoterično skladje reliefnih oblik je formula enega najbolj presenetljivih odkritij vibracijske fizike. Po sodobnih proučevanjih jim je dodana še vijačnica.

Unikatne Atlantidske križe izdelujejo iz čistega (92,5 %) srebra v Zlatarni Celje, v orgonskem laboratoriju Poznik Vilija v Celju pa jih energijsko očistijo in potem z orgonskimi sevalniki napolnijo s pozitivnimi kodami oziroma informacijami.

Atlantidski križ nam lahko pomaga:

  • za zaščito pred vsemi vrstami škodljivih sevanj
  • za odpravljanje bolečin
  • za hitrejšo ozdravitev
  • za blažitev poškodb in organskih motenj
  • za odpiranje blokiranih energetskih kanalov
  • za zaščito pred nesrečami
  • za zaščito pred zlimi nameni in uroki
  • za povečanje intuicije in nadčutnih sposobnosti

Delovanje Atlantidskega križa je še močnejše od delovanja Atlantidskega prstana in Atlantidske ploščice.

Atlantidski križ nosimo na vrvici iz naravnega materiala, kot je bombaž, usnje, sisal, … Če ga nosimo na kovinski verižici, mora biti ta prekinjena s plastičnim členom, da si okrog vratu ne ustvarimo kovinske zanke, ki deluje močno negativno. Atlantidski križ deluje tudi, če ga nosimo v žepu, najbolj pa učinkuje, če z gladko stranjo, v katero je vgravirana vijačnica, nalega na srčni pletež.

Dolžina: 55 mm
Širina: 35 mm
Teža: 6,3 gramov

Čiščenje:

Enkrat na mesec obesek razbremenimo negativnih energij. Očistimo ga tako, da ga med prsti podržimo pod curkom tekoče vode, z energijo pa ga napolnimo tako, da ga v posodi iz kristalnega stekla postavimo za nekaj časa na sonce. Energijsko ga obogatimo tudi tako, da ga izpostavimo sevanju polne lune.

Enote v škatli:1