DANI OŠEP – SODELOVANJE Z TEHNOLOGIJAMI POZNIK

Kinezioterapevt, športni terapevt ter kondicijski trener. V dolgoletni karieri terapevta in trenerja, uspešno sodelujem z Poznik Vilijem, izumiteljem iz Celja. Pri svojem delu redno uporabljam znanje, naprave in postopke, ki so rezultat raziskav in aktivnosti v okviru Informacijskih Tehnologij Poznik.

Z znanjem in napravami izvajam postopke za regeneracijo in pripravo športnikov za ohranjanje dobrega počutja in zdravja. Uporaba Informacijskih Tehnologij Poznik omogoča doseganje izjemnih športnih rezultatov brez škodljivih stranskih posledic.

V svoji karieri sem sodeloval s športniki in ekipami doma in v tujini in pri tem uporabljal različne pristope z uporabo Informacijskih tehnologij Poznik. Predvsem pri svojem delu uporabljam: ELMAG – elektro magnetno terapijo, Negapress – postopek uporabe reguliranega tlaka in podtlaka, barvno terapijo, različne nosilce informacij v obliki numeričnih zapisov (kod), elemente za izboljšanje počutja in hitrejšo regeneracijo in kodne zapise za povečanje potenciala hrane in pijač. Prakticiram tudi uporabo Informacijskih Tehnologij Poznik za pomoč na daljavo.

Uporaba Informacijskih Tehnologij Poznik je prispevala k doseganju vrhunskih športnih rezultatov posameznikom in ekipam. Predvsem sem sodeloval z:

  1. Nogometni klub Domžale
  2. Nogometni klub Celje
  3. Rokometna reprezentanca Slovenije
  4. Hrvaška smučarska reprezentanca; individualno delo z Ano Jelušič in Niko Fleiss
  5. Ruska smučarska reprezentanca: Alexander Khoroshilov, Sergej Maytakov, Pavel Trykkhicev
  6. Biatlonka Andreja Mali

Športnikov s katerimi sem sodeloval in pri tem uporabljal Informacijske Tehnologije Poznik je veliko in prav vsem sem lahko uspešno pomagal na področju priprav, treninga, regeneracije in okrevanja po poškodbah. V bodoče si želim dobrega sodelovanja z Informacijskimi Tehnologijami Poznik.

Dani Ošep