Akcija!

NORAD zaščita za telefon - bakren

Ploščica NORAD bistveno zmanjšuje tveganje, ki ga povzroča sevanje mobilnih in prenosnih telefonov.

29.90

Akcija!

NORAD zaščita za telefon - bakren

Ploščica NORAD bistveno zmanjšuje tveganje, ki ga povzroča sevanje mobilnih in prenosnih telefonov.

29.90

S posebnimi informacijami pomaga popraviti vodo, ki jo v našem telesu prizadene sevanje.

Ponovno vzpostavi pravilno delovanje celic.

NORAD je samolepilna kodirana ploščica (premer 16 mm), ki jo prilepimo na hrbtno stran telefona.

NORAD nima nikakršnega vpliva na tehnično delovanje mobilnega telefona.

Zaščitna kodirana ploščica NORAD do 70-odstotno zmanjša tveganje, ki ga ustvarja sevanje mobilnih telefonov in baznih postaj.

Ploščica vodo v telesu, te je v povprečju kar 75 odstotkov teže, vzpodbudi, da se vrne v “zdravo” strukturo – v obliko, kakršno ima voda v telesu, preden jo dosežejo sevanja mobilnega telefona.

Sevanje mobilnega telefona spremeni vodo v telesu; ne le razpored vodnih molekul, temveč tudi njihovo obliko, takšna voda pa več ne omogoča pravilnega delovanja celic. Organizem si prizadeva vodo popraviti za svoje potrebe, za kar porablja zelo veliko energije, ki bi jo lahko sicer uporabil za druge pomembne naloge, kot so prilagajanje okolju in samozdravljenje.

Dokaz, da ploščica NORAD resnično deluje, se kaže v povečanju človekovega biopolja ali avre. Tovrstne raziskave so opravili v laboratoriju za kognitivno modeliranje na Fakulteti za računalništvo v Ljubljani. V laboratoriju za citogenetiko v Ljubljani pa je bilo dokazano, da se genotoksičnost vode ob uporabi zaščite NORAD zmanjša.

Kodirana ploščica NORAD se ne troši. Bližina televizorja ali računalnika ne vpliva na zaščitno delovanje NORADA, kot tudi ne rentgenski pregled na mejnem prehodu. Kode v ploščici pa lahko izbriše močno elektromagnetno sevanje ali udar strele.

Zaščitna ploščica NORAD je prejela leta 2001 zlato priznanje na mednarodnem sejmu inovacij IMPEX v Pittsburghu, ZDA; istega leta še bronasto priznanje na mednarodnem sejmu inovacij v Ženevi, Švica; in zlato priznanje na sejmu MOS, Slovenija.

Ploščice NORAD izdelujejo v Zlatarni Celje, informirajo pa jih v orgonskem laboratoriju avtorja in izumitelja ploščice NORAD – Poznik Vilija v Celju.

Enote v škatli:1