Selected:

Energetska podloga za hrano

35.90

Energetska podloga za hrano

35.90

Vse stvari vključno s hrano skenirano s skenerjem črtne kode ali laserjem postavimo za minuto na pogrinjek in s tem dosežemo, da se levosučna (slaba) energija izdelka spremeni v desnosučno (dobro) energijo.

Opis

Kadar na podlago postavimo hrano ali pijačo dosežemo, da se vse uravnoteži; tako se levosučna (slaba) energija v izdelku spremeni v desnosučno (dobro) energijo. S tem dosežemo, da se negativni vplivi, ki jim je bila hrana ali pijača izpostavljena na svoji poti izbrišejo iz spomina.

Poleg različnih načinov in režimov skladiščenja, transporta in manipulacije s strani ljudi je večino hrane po izbiri v trgovini na koncu skeniranih z optičnim čitalcem. To pomeni, da na blagajni z optičnim čitalnikom preberejo zapis (kodo) na izdelku. V fazi skeniranja pride do prenosa informacij in takrat se živila, pijače in predmeti navzamejo kaotičnih informacij, ki negativno vplivajo na balans in procese. Z redno uporabo pogrinjka, tako da vsa živila pred uporabo postavimo na pogrinjek, vsakokrat aktiviramo najboljše potenciale v živilu.

Tako dobimo energetsko in informacijsko polnovredno živilo. Hrana je vibracija, ki jo sprejme organizem in ne grami, ki jih pokaže tehtnica.

Vpliv črtne kode na kvaliteto hrane je izmeril Prof. dr. Peter Bukovec z pomočjo GDV elektrografije.

Črtna koda – vpliv / Dipl. ing. Martin Gunter, Laufen Oberbayern Preis Strich Codes

Medtem ko pride do prenosa informacij pri skeniranju črtne kode se informacija med kratkotrajnim obsevanjem prenese – zapeče tudi na produkt – živilo ali zdravilo.

Kot vse geometrijske oblike tudi črtna koda seva kot nizkoenergijska antena. Deluje pa kot oddajnik sevalne energije, ki se z vsakim obsevanjem, tako s skenerjem kot sončnimi žarki lahko poveča. Sevalni učinek črtne kode se tako poveča – aktivira z gibljivo svetlobo. Laserski skener – čitalec potencira bioenergetsko onesnaženje črtne kode.

Vsaka oblika svetlobe v gibanju aktivira določene procese v stiku z črtno kodo. Tudi fluorescenčna luč- ki ima ritem utripa 120x v sekundi – aktivira kode.

Vsako živilo, pijača ali predmet, ki nosi črtno kodo je lahko energetsko kontaminiran, kadar pa je še dodatno skeniran je energetsko-informacijski potencial omejen, poškodovan ali potenciran.

Nič od omenjenega ni dobro in zato vam svetujemo, da po vsakem nakupu položite vse kar ste prinesli domov na informirano energetsko podlogo za 1 minuto.

Na ta način boste povečali možnosti za polnovredni izkoristek živil, pijač in predmetov ter pomembno prispevali k boljšemu zdravju in počutju.

Podlage imajo kodirane zapise kot energija oblik, barv in numeričnih algoritmov. Na osnovni zapisov lahko natisnemo po svoji želji različna sporočila, slike, grafične podobe in upodobitve vse za funkcionalne ali marketinsške namene. Potisk na osnovno informacijo ne vpliva in ne izniči delovanja.

Podloga je lahko izdelana iz različnih materialov (tudi stekla) kar pa ne vpliva na funkcijo.

Enote v škatli:1

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energetska podloga za hrano”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close Menu
×

Cart