NIKO MARKOVIČ – VSE NJEGOVE EKIPE POSTANEJO PRVAKI

CELJE SLOVENIJA AVSTRIJA KUWAIT KITAJSKA … VSE NJEGOVE EKIPE POSTANEJO PRVAKI
Celjan, ki je kariero začel je doma, danes pa si ga želijo po celem svetu.

TRENER KI ZNA NAJTI POTI DO VEČ ENERGIJE ZA ROKOMETAŠE
Trenerji delajo igralce, trenerje pa dela gospod bog – so njegove besede , ki povedo, da mu svet energij ni nepoznan in da njegovi rezultati vključujejo frekvence »višjega«, kakor pač kdo razume.

Profesor, ki je uradno znanje nadgradil z intuicijo in sodelovanjem z Poznik Vilijem.

Že v mladih letih je razvil sposobnost opazovanja in prenosa znanja. Tako se je kot uspešen trener proslavil v Sloveniji in Avstriji. Pogum in dobra reputacija sta ga vodila v Kuvajt kjer je pred njim že mnogo znanih trenerjev dosegalo povprečne rezultate. Dobro je analiziral stanje in se odločil posebnosti spremeniti v prednosti. Za razliko od povprečnih trenerjev je sposoben razumeti, da za vrhunske rezultate mora obravnavati športnike tudi na višjih ravneh zavedanja in jim nuditi podporo kar seda celovito.

Za sodelovanje je prosil Poznik Vilija in rezultati sodelovanja so bili kmalu vidni. Njegova ekipa je ob pomoči Informacijskih Tehnologij Poznik iz Celja dosegla lovoriko Azijskih prvakov v rokometu.

V Celju v laboratoriju Poznik Vilija je nameščena fotografija Kuvajtske Rokometne reprezentance z namenom, da se s pomočjo posebnih postopkov izvaja podpora športnikom. Niko Markovič z Poznik Vilijem redno izmenjuje podatke o tekmah, rezultatih in posebnostih v ekipi.

Njegov talent in uspešnost so prepoznali tudi Kitajci in ga povabili v sodelovanje. Pod njegovo taktirko je provinca Šandong prvič postala Kitajski prvak.

Niko Markovič je med prvimi v svetu, ki razume pomen celovite obravnave potencialov in zato močno odstopa od svojih kolegov. Zagotovo mu razumevanje sveta energij na široko odpira pot v nove profesionalne in osebne presežke. Tehnologije Poznik pa mu omogočajo dodaten vir energije za izvajanje zahtevnega poslanstva.

PS
Morda pa se res spogleduje z bogovi?